Rökpaus

Godmorgon cybervärlden.
Nu är jag på jobbet igen. Var egentligen ledig med tog Julias pass cuz i need the cash baby! Det är ju trots allt söndag och lite OB hela dagen! :)
Igår efter jobbet åkte jag in till stan och gick på två hemliga möten. Det kändes bra när jag väl va där men å handla sidan ville jag egentligen ut och röja lite på stan. Fast nä, efter ett tag kände jag att jag bara ville ta det lugnt och så vart det.
Igår ringde mamma och pappa och sa att dom hade en tv i bilen. Wohoooo, nu slipper jag titta på min f*cking minitv där man inte ens ser texten för att den är så liten. Det är det jag ska fixa med nu efter jobbet :)
Så.. Ville bara uppdatera se lite och nu måste jag in och jobba igen.
Pusspuss, slänger upp en bild på vårt vackra bakverksupplägg vi har på jobbet. PEACE!


Working

Hey, nä nu är jag busig. Står och bloggar på arbetstid. Fy mig!
Menmen, finns inte så mycket att göra för tillfället och har lunch så passar på att skriva lite :)
Jag saknar min kompis. Jättemycket.
Skypade just med henne från London dit hon nu har flyttat..
Jag har automatiskt, flera gånger tagit upp luren och tänkt ringa och fråga henne om hon vill ta en fika eller ta en promenad eller bara snacka skit men nej, det går ju inte. Bajs. Soon i Will come and visit u my darling! Så fort jag har pengar och gått klart skolan :)


Herregud.

Hola!
Pjuuuuh, har precis tagit en paus ur mitt pluggande. Suttit i ca. 10 timmar idag och bara nött information.
Jag har två prov imorn som jag tidigare har missat och som jag bara MÅSTE klara nu. Annars vet jag inte om jag kommer klara av steg 2. 
Ont i ryggen har jag, skrivkramp i handen och ont i huvet.
Menmen! Glad är jag ändå och stolt för att jag faktiskt pluggat till det här provet. Brukar vara så trött på att plugga att jag intället skiter i det tillslut efter att ha skutit upp det till deadline. 
Lite pauser har jag tagit idag men det har varit antingen för att röka, kissa eller äta. Duktig tjej!
Så imorn kl 08.00 får ni hålla tummarna för mig. (:
 
 
Puss !

Uppdatering om veckan

Hej hopp.
Den senaste veckan har varit good, mycket har hänt. Både känslomässigt och praktiskt.
1. Fick jobb som danslärare men va tvungen att tacka nej till. Först var jag såklart överlycklig och kände att det va det jag ville göra, men insåg sen att jag tog på mig för mkt att göra. Jag har ju skolan som är prio 1 just nu, så hur skulle jag ha tid till att plugga om jag hela tiden skulle göra koreografier samtidigt som jag jobbade och gick på hemliga möten där jag också va tvungen att jobba med mig själv? Så tråkigt nog får den drömmen om att vara danslärare vänta lite :(
2. Jobbat som valigt i sickla dieselverkstad på cafét
3. Varit på Hemliga möten.
4. Varit på Psy-fi fest där de flesta klädde ut sig och där jag fick erbjudande som makeupartist till artister som skulle spela in en video. De ville ha en tjej som vägade sminka lite galet men ändå snyggt. (bilder på min sminkning finns längre ner i inlägget.) Dansade hela kvällen nyktert tills de va tvugna att stänga av musiken. FUN!
5. Pluggat en hel del för på fredag (28/9) har jag två prov som jag missat från steg 1 Massageterapeut.
6. Fick lön igår och mer än jag trodde jag skulle få så är överlycklig över det. Kan betala mina räkningar och utgifter utan att låna eller skjuta upp något. (skönt)
7. Börjat träna igen på House of Shapes. Dansar ragga där nu hos Joao från bounce och en annan tjej som heter Maria och är grymma. Riktig lyckokick får man!
8. Min syster Anna har i stort sett flyttat in hos mig och det är så mysigt! Skönt att inte känna sig alltför ensam plus att vi kommer varandra närmare och närmare. Trodde inte vi kunde bli mer nära men det går!
9. Igår shoppade jag ett par byxor som jag suktat efter i typ 2 månader. Märkte då också att jag gått ner 2-3 byxstorlekar och ligger nu på 26. 
10. Igår flyttade mina vänner Cissi och Carro till england. Im gonna miss them soooo bad!
11. Jag känner mig bara lycklig och glad just nu så tack alla som bidragit och som finns i mitt liv. <3
 
Bilder från festen och sminkning
 
 
 
 
Från jobbet. Mathilda till höger
 
Bästa vän Cissi som dragit till London och Caroline som flyttat till manchester
 
 
Jag -6kg
 
Dagens outfit (de nya kläderna)
 
Nu ska jag fortsätta mitt pluggande. Wish me good luck! xoxo

OY!

hehe, kunde inte hålla mig med att lägga upp ett till inlägg,.
I början av sommaren slutade jag dricka. Det blev lite för mycket, för ofta och kunde inte riktigt veta vart gränsen gick eller kontrollera mig själv.
Har alltså varit nykter nu i 3,5 månader och det har gjort sån skillnad!
Jag är inte lika trött, kommer ihåg mer, kan koncentrera mig bättre och stösta skillnaden är.. min vikt!
Jag har gått ner 6kg under denna tid. Från 65kg till 59kg.
Det är helt galet för jag har inte tränat så mkt.
Det är nu man märker hur äckligt mycket kalorier alkohol innehåller, samt hur svullen man blir. Att man går upp syns ju inte förns man inser en stor skillnad och då är det svårt att gå ner igen.. 
Jag kom igång lite mer med dansen och fick igång förbränningen men mer gjorde jag inte. Ena veckan efter den andra märkte jag skillnad. Jag blev mindre svullen, hade en piggare blick och mer ork.
Sen såklart sov man bättre och åt inte bakismat varje helg utan kunde äta lite bättre.
 
Här är före & efterbilder.
 
 före
(hittade knappt några för att jag tagit bort alla pga jag inte trivts med kroppen)
 
     
 
 
efter
 
   
 
Puss!

Två år senare!

Hej alla!
Om det nu fortfarande är någon som läser denna blogg?! knappast..
Det va ca. 2 år sedan jag skrev ett inlägg. Tiden har gått så himla fort! 
Ja.. Vem va jag, vart va jag och hur såg jag ut?
hahah, inte sån skillnad på utseende kanske men här får ni lite mellanskillnader;
 
 
Då:
Blond, oskyldig, utan jobb, flyttat hem från åre, förvirrad, nyss blivit tillsammans med pontus för andra gången, bodde hemma i sickla, och ingen aning om vad framtiden skulle ge..
 
          
 
NU:
Brunette, sidecut, singel, studerar till massageterapeut, jobbar på café & bistro Voltaire (inleder 3e året nu), bästa vänner, dansar på house of shapes, bor i egen lägenhet i orminge samt stora framtidsplaner.
----
Livet känns bara bättre och bättre ju mer man mognar, fattar viktiga beslut och läter sig ha roligt i livet. Att inte låta någon annan heller dra ner en i svackor. Man klarar sig bäst själv! (or not. ibland behöver man ju stöd) 
Men tänk på att alla beslut är dina egna, andra kan bara hjälpa till och ge rådgivning, men i slutändan är det DU som väljer vad Du vill och gör.
 
see ya!
//Sara
(har bytt tillbaka till mitt rätta namn igen btw ;)
 
 
 

RSS 2.0