Mys onsdag

Weeeii, har höstlov den här veckan och är samtidigt hundvakt åt mina små älsklingar frappe och theo!! I love My dogs!


Dagens ord.


Smile

Idag har det varit en bra dag. Mötte upp Kim och hennes hund pelle efter skolan, käkade lite gott sen gav jag henne massage :) nu är vi Påväg mot stan då jag ska till Madelene och Andreas för att fira honom, och Kim ska hem :) uppdaterar mer om veckan när jag har lugn och ro :) Xx


Höstfärger

Vissa gånger älskar jag hösten. Tex när man ser såna här fina färger och bra väder!


Mys

Efter möten blev det promenad till först donken sen till Annika för lite tisdagsmys :) nu Påväg hem. Puss!


Skön låt

Chris brown - dont judge me


[Verse 1:]
I don't wanna go there
We should never go there
Why you wanna go there?
I guess I gotta go there

[Pre-Hook:]
You're hearing rumours about me
And you can't stomach the thought
Of someone touching my body
When you're so close to my heart
I won't deny what they saying
Because most of it is true
But it was all before I fell for you

[Hook:]
So please babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful
Let it be beautifu-u-ul, let it be beautiful
Let it be beautifu-u-ul, let it be beautiful

[Verse 2:]
Everything I say right now
Is gonna be used in another fight
And I've been through this so many times
Can we change the subject?
You gonna start asking me questions like:
"Was she attractive? Was she an actress?"
Baby the fact is

[Pre-Hook:]
You're hearing rumours about me
And saw some pictures online
Saying they got you so angry
Making you wish you were blind
Before we start talking crazy
Saying some things we'll regret
Can we just slow it down and press reset.
You're beautiful

[Hook:]
So babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful

[Bridge:]
Just let the past
Just be the past
And focus on things
That are gonna make us laugh
Take me as I am, not who I was
I'll promise I'll be, the one that you can trust

[Hook:]
So please babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful
Let it be beautiful [x4]
Let it be beautiful ay
Let it be beautiful yeah, yeah, yeah

[Outro:]
I don't wanna go there baby yeah
We should never go there


School

Igår sov jag hemma, riktigt skönt faktiskt. Mysa lite med familj och hundar, massera pappa och äta go frukt! :) fick med mig matlåda också som pappa lagat. Åh vad jag saknar pappas mat!
Inte lika kul att laga endast till sig själv.. Så det blir inte så ofta riktig mat hemma!

Nu är jag i skolan och pluggar muskelanatomi. Vi klistrar fast färgglad tejp på skelett och ritar muskler på papper mm.. Bra att ha lite koll på vilka muskler man masserar och vilka dess rörelser är ! :)

Ganska lång dag idag kommer det bli.
Skola 8.30-16.30
Unga vuxna möte 17-19.30
Sen springa till ett annat möte 19.30
Sen fika med några vänner :) men det är kort dag i skolan imorn så det är inget!

Igår fikade jag som sagt med sebbe, de va ganska länge sedan vi sågs så det va underbart att catcha upp lite :)
Vi träffas lite då och då så mkt vi kan men våra scheman passar inte riktigt ihop! Memen, nästa helg är det halloween och då är det fest i sebbes castle. Will be awesome!

Nu är rasten slut så vi hörs sen. Xx


Fika

Mys på fåtöljen med sebbe :) he showed up! Haha.


Träning

Nu är det dags för lite workout! Ska dansa ragga på house of shapes :)
Dagen har varit bra, bara suttit i skolbänken och läst muskelanatomi och massör i praktiken. Inte mycket röra på sig! Så då passar jag på att dansa lite :)
Va typ 2-3 veckor sedan jag va här så det känns lite konstigt. Men kul ska det bli!
Efter träning kanske jag ska möta upp sebbe, men man vet ju aldrig med honom :P
Vi hörs sen, puss!


!

Iiiiiih, godnatt. :)


Tankar

I wish everyday would be like last night on the dance floor. <3 totally happiness


Underbart

Fest med skönaste människorna!


<3


Mys

Åh, en sån härlig dag! Så nöjd.
Har varit i skolan 8.30-12.30, plugg 13.00-16.30 sen prov 17.00, 2 möten som gav mkt och nu sitter jag på café muggen med Kim och Magnus. Fick håll bara jag gick 5 min efter att ha ätit godis så har liiiiite tankar på att börja träna igen kanske.. Imorn blire fest ! Orientaliskt tema, kanske nämnt det ?! Haha jaja. Love life! <3


Prov

I FUCKING MADE IT!! Alla prov från steg 1 avklarade!! Så jävla skönt.


Skolan

Godmorgon :) nu är jag i skolan, vi har rast och jag känner mig ganska glad. Dock väldigt nervös inför palpationsprovet som jag har kl 18.00 idag. Vi slutar halv 1 och då ska jag käka, sen blire bara massa plugg. MÅSTE få in allt i huvet, för då har jag det avklarat och bakom mig.. Jag har nog med plugg efter den här veckan och inte tid att få in annan info :P

Började dagen med att få massage och stretch. Hur skönt är inte det?!


Headache

Slutade precis skolan.. Som vanligt 8.30-16 men vi fick sluta tidigare om vi skippade en paus och det gjorde vi :) har haft djup huvudvärk, inte ytlig utan långt och djupt i hjärnan som sträcker sig till ögonen och får dom att falla ihop. Men det kom bara i slutet på dagen. Så nu är jag påväg hem för att ta en liten siesta. Sen blir det möte med miss X och sen plugg igen. Snark. Vi hörs senare. Xx


Smile!

Har precis lagt mig i sängen efter en lång dag med mycket info :) är väldigt trött ändå glad! Så nu ska jag sova riktigt gott hoppas jag, även om min bästa vän (syster Anna) är hemma hos mamma och pappa ikväll och övernattar där känns det lugnt. Det är bra att vara ensam lite ibland, men inte alltför mycket :) godnatt!
(Bilden nedanför är från i lördags då jag, pappa och Anna va i Västerås) <3


Trött

Idag har jag varit i skolan 08.40-15.30.. Har glömt helt hur ansträngande det är att sitta i en skolsal 8h / dag och nöta in information. Steg 1 var mer om att lära sig ord och begrepp. Steg 2 är raka motsatsen. Visst är det massor av nya ord som vi måste lära oss som tex musklerna, men hur allt hänger ihop, är uppbyggt, hur dom jobbar ensamt och med varandra är jobbigare för det är inte samma instuderings sätt. Här måste vi lära oss och förstå allt. Inte bara veta namn. Glosor glömmer man med tiden men detta kommer man alltid att komma ihåg eftersom man då förstår det på ett annat sätt, men det tar längre tid att fastna. Aja, det här kommer gå bra för jag känner mig intresserad och nyfiken!

Klassen känns dessutom bättre och bättre för varje dag som går.


Godmorgon!

Gud va hemskt det är att gå upp med tuppen.. Det va bäcksvart, kallt, blåsigt och regnigt ute. Huvvah.. Menmen, upp kom man med hjälp av lilla systern :)
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Trodde vi hade samling kl 8 men de va visst kl 9 ! Tur att jag inte trodde det va senare iaf.. Först är det som sagt samling, sen kör vi igång direkt med anatomi steg 2, och jag har ju förstartat lite från förra kursen som jag hoppade av :) så det ska nog gå bra.
Kl 16 slutar jag skolan och då ska jag träffa upp miss X för att jobba lite.. Sen blir det hem och plugga inför palpationsprovet som jag har på fredag!
Vi hörs sen! / pirrig tjej


Depp

Har inte bloggat på några dar.. Har inte riktigt vetat vad jag ska skriva, det har varit mycket i mitt huvud och just munkar jag nog en liten känslokris. Jag har lingonveckan också så det bidrar till en massa olika känslor och förvirring och inte minst värk. Har sån jävla messvärk att jag håller på o dö. Det brukar ju göra ont men den här gången är det värre ..

Aja.. Imorn börjar jag skolan igen och det ska bli intressant och kul tror jag.. Har mer kraft i att lära mig nytt nu än jag hade sist. Men lite dåligt samvete har jag över att jag inte pluggat lika mycket som jag egentligen borde ha gjort. Det blir till o storplugga nu i veckan istället och ha det som prio ett.

Nu ska jag laga mat för min mage börjar demonstrera lite.. :)


Mys

Sitter här hemma med Julia/Anastasia och dricker lite chai te. Vi ska snart sätta igång med massagen men passar på att prata lite för det va evigheter sedan sist vi sågs!
Hörs sen, puss


Haha

Ångest över antalet kr shoppingen gick på eller? ;) det är dyrt att leva! Haha. (Bild Och händelse från i måndags) Godnatt på er alla, vi hörs imorgon. Puss


Onsdagskväll

Sitter på bar54 med Goa tjejerna Anna och Issa :) dricker min vanliga cola & dom andra smuttar på ett glas vin :) mysigt!
Hela dagen har jag haft ett pirr i magen. Det känns jättebra och är ständigt glad för jag börjar inse att på söndag slutar jag på mitt jobb och på måndag är jag tillbaka i skolan igen.
Jag har ändå lite svårt att släppa jobbet eftersom under lite mer än 2 års tid har jag stått (eller lite mer kutat omkring som en höna i stressen) där i cafét och restaurangen. Jag har byggt upp massor av lärdomar och egenskaper jag aldrig trott jag skulle ha. Tex att vara oblyg och snacka med kunder, servera, ha enorma ansvar, lära upp, göra scheman, jobba i högt tempo osv. Jag har ett självförtroende som jag kan använda till oerhört mycket och kan prata med kunder utan att stamma eller bli röd i ansiktet, skämma ut mig utan att känna mig misslyckad utan vända det till något positivt mm. Jag älskar mitt jobb och vad den gjort mig, även om jag haft mina svackor och motgångar. Så på söndag tar jag farväl. Även om jag kanske hoppar in då och då för att tjäna en slant :)

Lite tankar som snurrar runt bara. Kunde inte riktigt sätta ord på den lycka jag känner nu, förut men nu när jag började skriva lite smått och egentligen bara skulle lägga upp en bild, så kunde jag inte sluta . Skönt att få ut sig det iallafall! :)

Puss och kram !


Onsdagskväll

Sitter på bar54 med Goa tjejerna Anna och Issa :) dricker min vanliga cola & dom andra smuttar på ett glas vin :) mysigt!
Hela dagen har jag haft ett pirr i magen. Det känns jättebra och är ständigt glad för jag börjar inse att på söndag slutar jag på mitt jobb och på måndag är jag tillbaka i skolan igen.
Jag har ändå lite svårt att släppa jobbet eftersom under lite mer än 2 års tid har jag stått (eller lite mer kutat omkring som en höna i stressen) där i cafét och restaurangen. Jag har byggt upp massor av lärdomar och egenskaper jag aldrig trott jag skulle ha. Tex att vara oblyg och snacka med kunder, servera, ha enorma ansvar, lära upp, göra scheman, jobba i högt tempo osv. Jag har ett självförtroende som jag kan använda till oerhört mycket och kan prata med kunder utan att stamma eller bli röd i ansiktet, skämma ut mig utan att känna mig misslyckad utan vända det till något positivt mm. Jag älskar mitt jobb och vad den gjort mig, även om jag haft mina svackor och motgångar. Så på söndag tar jag farväl. Även om jag kanske hoppar in då och då för att tjäna en slant :)

Lite tankar som snurrar runt bara. Kunde inte riktigt sätta ord på den lycka jag känner nu, förut men nu när jag började skriva lite smått och egentligen bara skulle lägga upp en bild, så kunde jag inte sluta . Skönt att få ut sig det iallafall! :)

Puss och kram !


Godmorgon!

Idag är jag på bra humör :) ! Kom upp i tid, öppnade bra och fort. Hittills flyter allt bara på :) Jag jobbar till kl 16.00 och då ska jag åka in till ett fik i stan för att plugga lite anatomi. Har ett prov den 19e där man drar en lapp där det på latin står olika skelett, bindvävnader eller muskler som jag sedan ska känna och hitta på en annan person. Spännande!
På måndag börjar jag skolan igen, då är det intensivt plugg i 7 veckor. Efter det (förhoppningsvis) är jag klar massage terapeut !! WOHO!
Hoppas jag hittar någon jag trivs ihop med så allt inte blir så ensamt och plågsamt de 7veckorna. Håller tummarna hårt denna vecka! :)

Pusspuss hörs senare idag :) <3


:)

Bästa


Dagens horoskop


Godmorgon!

Hej alla fina där ute. Idag va jag och Kim uppe med tuppen. Vi är Påväg till hennes skola nu och jag va tvungen att släpa mig upp för att börja plugga lite till mitt prov. Passar ju bra tycker jag. Ska sitta först i hennes skola, sen när liljeholmens centrum öppnar flyttar jag dit, till ett café och fortsätter lite :) 
Oj! Nu ska vi av så uppdaterar lite senare. 

puss


Godnatt

Godnatt, nu ska vi kolla på en film som heter Sydney White. Det är en gammal riktig chick flick film! Ska bli grymt mysigt, sen imorn ska jag följa med Kim till hennes skola och plugga lite. Efter det blire fika med mamsen, möte med ungavuxna gruppen, sen soffgruppen. Fullspäckat schema and i like it!
Pusspuss hälsningar Kim och Sara <3


Personal shopper

Shopping time! Men dock inte för mig.. Idag är det Kims dag :) så jag får vara hennes personliga assistent med att leta plagg och storlekar! :) funnyyyyy!


Spelling bee

Har lärt mig ett nytt ord idag.
Hönsfnoppor (gåshud)


Mat!

Tog precis min lunch. Blev pannkakor med sylt och grädde för jag var inte sugen på något från dagens meny inne i bistron. Mums!
Slutar runt 3 och då ska jag träffa upp Kim. Vi ska gå runt lite i sickla och sen hem till mig för lite Chill och film!
Can't wait!


"God" morgon.

Ja man kan ju inte riktigt kalla det "god" morgon men..!
Står nu på jobbet lite halvt uppstressad men hyfsat klar med det mesta. Ville bara tacka Felicia (min kollega som öppnade restaurangen idag) som hjälpte mig att komma igång med öppningen i cafét, så att jag hann med det mesta innan kunderna kom. Så grymt tack! You made My day. Love!


FML

Fuuuuck, vaknar upp en timma efter min buss skulle gått!! Panik ! Börjar egentligen nu men istället satt jag mig just på bussen utan smink, vet inte vad jag slängde med mig i väskan, oborstade tänder (tur jag har tuggummi) , och panik i kroppen. På måndagar är det hur mkt som helst att göra innan man ska öppna cafét och hade planerat att vara på jobbet 07.30 men istället blir det 08.30 och jag öppnar 09.00. Fuck this, kunderna får fan vänta 30 min och låta mig göra färdigt allt till 09.30. Peace out.


Kaos morgon

 

👎

.


Rubbish..

Jag kan inte sova, eller ska vara ärlig. Jag vill inte somna om. Jag älskar att bo i egen lägenhet och vara ensam. Kunna göra vad man vill utan att behöva höra av sig hela tiden om vart man är och vad mm gör samt vem man är med. Älskar också att ha folk hemma, att syster i stort sätt bor här, men att det är jag som bestämmer. Det enda jag tycker mindre om att vara ensam, är att jag lätt får mardrömmar. Jag HATAR mardrömmar. Dom är så verkliga, så äckliga och så skrämmande att jag får hjärtklappningar och knappt kan röra mig. Jag blir som ett litet barn som sett ett spöke och bara vill springa in till föräldrarna, sova mellan dom samt ha alla lampor tända. Just inatt är jag rädd för att tända lamporna, då jag drömt något så verkligt som hände här i lägenheten och vill inte att någon ska se att jag är vaken eller lever... Ska man kanske göra motsatsen och kanske tända en lampa? Jag vet inte.. Jag är bara så otroligt trött och vill sova. Ska ju upp om 3,5 timmar. Så... Ska försöka på nytt. Godnatt


Godnatt

Nu är jag hemma igen efter en en bra men dock inte allt så händelserik dag. Ville bara tacka alla som bidragit och som gjort min dag! :) Godnatt ! Puss


!

Pratade med mamma nyss, det va antagligen folk från nackas whisky & ölmässa igår som va på bussen. Haha.


Jäsp

Godmorgon! :)
Vaknade nu klockan 13.30 typ och har sovit heeeela natten utan att väckas :) snacka om att sova tungt . Jag har lite ont i huvet efter att ha sovit så länge men ska åka till jobbet snart. (Glömde mitt smink där) ! Sen ska jag nog in till stan och träffa Alex b. Om han vaknar nån gång ;) kl halv 7 ska jag träffa upp min sponsor och gå på ett jättestort möte som är lite pirrigt faktiskt! Menmen bara att köra på. Dricker lite läsk som jag tog med från jobbet igår :) bra frukost!
Puss!


Wtf

Är det någon som försöker straffa eller bara irritera mig eller? Nu har dom fest på våningen över mig också med hög metal rock musik. DÖ. Allt jag vill är att få sova. Godnatt..


Blä!

Fy fan, är Påväg hem från jobbet efter 15 timmars arbetspass. Kroppen värker och trött så jag snart somnar. På bussen sitter majoriteten 50 plusare. dom är fulla och luktar alkohol, spya, svett samt surt blandat med sött. Plus att busschauffören har för hög värme på så det är inte en enda frisk luft i denna unkna och äckliga buss.
Aaaaah, spyr snart jag med.


In love.

Åh vad jag är kär i denna man. Hans låtar, hans röst och hans utseende. You are killin' me !


Snark..

Hej, idag är jag trött. Va som sagt ute med Kim igår och drack en massa redbull och snackade blajja :) de va skoj! Men ångrade lite att jag inte drog hem tidigare.. Hoppade på bussen 00.50 och efter att det va så mkt folk på bussen, broöppning samt långsam busschaufför va jag en hel timme senare hemma i lägenheten. Det ska egentligen ta 22 min sent på kvällen... Sen va jag tvungen att gå upp kl 07.15 för att ta mig till jobbet. Efter många om och men kom jag upp ur sängen och gick till bussen. Sen när jag kom till Henriksdal va tågen försenade pga halka så jag fick vänta där i 20min i iskalla vindar och halvsovandes.
Snacka om att känna sig trött och deppig idag.
Men det är bara att kämpa på! Jobbar långpanna idag också, 09.00-01.00 så jag kommer sova gott inatt!
Kramkram, hoppas ni haft en skönare start på helgen än vad jag har.


Utgång!

Ikväll äre mys på Hellströms med Kim :) yeey!


Kanelbullens dag

Igår va de kanelbullens dag och jag jobbade på fiket. Mycket bullar såldes det! :)


Fredagsmys

Nu har Kim kommit :) tvättar, ute och leker med Pelle och äter bullar!! Muuuuums.


Ledig!

Godmorgon :)
Idag är det fredag, skööönt. Jag är ledig från jobbet men har ändå mycket på schemat! Först ska jag städa lägenheten så den skiner, sen blire tvätt tid 13-15. Min nyfunna vän Kim kommer också hit med sin lilla voffe och ska hjälpa till samt vara sällskap. Efter det ska vi nog in till stan en sväng och fönstershoppa lite, kanske tom hitta ngt på rea som man kan ha på sig ikväll ! För efter de två mötena vi ska på så tänkte vi gå ut och titta på lite folk och dricka cola :) men alltför sent får det inte bli för jag jobbar kl 9 imorn..

Förra fredagen hade jag ju tenta. Som jag pluggat!! Och det visade resultat, i made it!! Skönt att ha det avklarat. Nu väntas bara ett sista prov där man ska palpera ut vissa skelett, bindvävnader samt nerver.

Från psy-fi festen kom det fram en kille som erbjöd mig ett jobb som makeupartist till en musikvideo han skulle spela in för en nykomling i RNB & hiphop världen. Va tvungen att tacka nej efter att ingen kunde hoppa in och jobba för mig på cafét :( menmen, får bli en annan gång!!

Imorn ska jag, syrran och några till ut på krogen till ett dancehall & ragga ställe och dansa av oss lite ! Ska bli grymt kul och bilder läggs upp efteråt :)

Puss och kram, nu ska jag fortsätta med städningen!


Bara för att

Har inte så mycket att säga idag så jag delar med mig lite bilder istället :) det är tre olika, en nysnaggad, en på min söta syster Anna & en på Alex när vi va på stan och vandrade härom veckan! Kramkram 

 


RSS 2.0